Bizi Takip Edin!
TÜM ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ KARGO
HIZLI TESLİMAT
  • ÜYE GİRİŞİ
  • SEPETİM
    Sepetiniz Boş ALIŞVERİŞ TAMAMLA

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ

Yeni Bir Yıl Yine En Güzel Sen!

Kocaman bir yılı geride bırakırken tüm pozitifliğimizle gelcek olan yılı karşılıyoruz. Yılbaşı kuşkusuz her birimiz için birlikte olmak anlamını taşıyan en önemli günlerden bir tanesi. Böyle etkinliklerde sevdiklerimizle birlikteyken de eminim herkes en iyi şekilde görünmek ister. Saç, kıyafet, aksesuarlar tabi ki önemli ancak bence en çok dikkat çekeceğiniz şey makyajınız olacaktır, zira makyajınız neredeyse tüm fotoğraflarda belli olacakken, kalanlar birer teferruata dönüşecekler.

Yılbaşı makyajı yazılarını ya da kombinlerini her yerde görüyorsunuzdur ancak önemli olan kendinizi en iyi hissettiğiniz şekilde olmaktır böyle günlerde. Dilerseniz küçük ipuçları ile neler yapabileceğinize bir göz atalım.

1) Kırmızı Ruj

Yılbaşı denilince ilk akla gelen uygulama kuşkusuz kırmızı ruj, o yüzden biz de bu durumu değiştirmeyelim ama bazı farklılıklarla. Kırmızının tonu asla önemli değil, sadece kıyafetinize göre pembemsi kırmızılardan bordumsu olanlara kadar her tonu kullanabilirsiniz. İster parlak ister mat hiç fark etmez ancak kıyafetiniz biraz gösterişli ise ruj renginde çok belirgin tonlara gitmemekte fayda var ya da çok parlaklara. Belirgin rujları kullanamıyorsanız bir kaç renk karıştırarak kırmızımsı tonlar elde edebilirsiniz. Hangisini yapacak olursanız olun, mutlaka bir dudak kalemi ile hatları belirginleştirmeyi unutmayın.

2) Highlighter'lar

Son dönemlerde inanılmaz gelişen ve güzelleşen bu trend; fazla abartıldığında faciaya dönüşüyor unutmayın. Uygulamayı aydınlık bir ortamda ve ışığın kırılmasını hesaplayarak yapmakta fayda var. Ten renginizden biraz daha açık tonlara gitmek sizin lehinize olacaktır ancak çok açık renklere gitmeyin çünkü bu sefer yüzünüz olduğundan çok açık renk görünecektir ve de makyajınız temiz durmayabilir. Mümkün olduğunca ince taneli aydınlatıcıları seçerseniz olduğundan daha doğal görüneceği kesin.

3) Glitter'lar

Dikkat çekici rujlar ya da allıklar kullanmayacaksanız ve ışıltılardan hoşlanıyorsanız mutlaka göz makyajınızda bir sürü markanın koleksiyonlarında bulunan glitter'lı (ışıltılı) ürünleri kullanabilirsiniz. İster ince bir uygulama ile eyeliner efekti verin, isterseniz tüm göz kapağınızda bitişini daha mat bir far ile tamamlayarak kullanın. Özellikle çerçeveli göz makyajları ile inanılmaz güzel görünüyor bu tür uygulamalar.

4) Takma Kirpikler

Çok abartmamak şartıyla takma kirpikler katılacağınız etkinliğin konseptine göre çok kurtarıcı ürünler emin olun. Çok fazla makyaj yapmaktan hoşlanmıyorsanız özellikle tüm gecenizi kurtaracak yegane uygulama. Kendiniz takmayı planlıyorsanız yek pare olanları seçin ancak başka birinden yardım alacaksanız mutlaka tek tek olanlara yönelin. Dilerseniz kırmızı ruj ile, ya da glitter'larla da birlikte kullanabilirsiniz kirpiklerinizi.

5) Bronzer'lar

Bronzer'lar artık sadece kontür uygulamaları için değil genel olarak kadınların hayatlarına çok adapte ettikleri ürünler zaten ancak, teninizde yarım tondan daha koyu bir ifade oluşturmadan kullanmakta fayda var.

6) Gümüş Farlar

Günlük hayatta ya da özel günlerinizde hala çok önermesem de yılbaşı konseptine çok güzel olan uygulamalardan bir tanesi de gümüş renkli metalik gri farlar. Çok abartılı kullanılmadığı sürece çok elegant ve zarif duran bu uygulama da esas kirpik diplerini daha koyu bir ürünle belirginleştirmekte (eyeliner, kalem ya da far vb). Tek ton ya da geçişli olarak zemin tonunda kullanabilirsiniz.

Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam